Hoppa till sidans innehåll

Lediga tjänster


Klassassistent på Bosön Idrottsfolkhögskola

Ansök senast: 2019-04-22
Bosöns Idrottsfolkhögskola

Den svenska idrottsrörelsen är inne i en dynamisk förändringsprocess. Varje dag tar vi ännu ett steg på resan mot en mer nyfiken och välkomnande idrottsrörelse, där fokus på utveckling gör att fler blir motiverade att röra sig hela livet. Häng med på resan mot framtidens idrottsrörelse och läs mer om vår vision och framtid här www.strategi2025.se.Bosön Idrottsfolkhögskola (IFHS) är en del av Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna. Folkhögskolan har en inriktning mot idrott och hälsa och erbjuder både allmän kurs Idrott, där deltagarna kan komplettera gymnasiebetygen och få högskolebehörighet, och olika yrkes- och tränarutbildningar.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill vara såväl lärare som deltagare behjälplig i och utanför klassrummet. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara att stödja de deltagare som behöver extra stöd med studier och struktur på sina liv, exempelvis med skoladministration såsom CSN-kontakter, närvaro- och ledighetshantering.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som har fritidsledarutbildning eller motsvarande och som har erfarenhet av att vara stödperson inom utbildningsverksamhet. Annan pedagogisk utbildning är meriterande liksom erfarenhet av idrott.

För att lyckas i din roll behöver du kunna möta deltagarna där de befinner sig och stötta dem vidare. Du känner dig bekväm med att samtala med många olika människor och har en positiv människosyn.

Du har goda kunskaper i Officepaketet och behärskar det svenska språket. Har du ytterligare språkkunskaper som kan komma till nytta för våra deltagare med olika bakgrund blir vi glada.

Fakta om tjänsten 
Tjänsten är på heltid. Viss helg- och kvällstjänstgöring kan förekomma. Det är en visstidstjänst som sträcker sig till den 31 december 2019. Tillträdesdag så snart som möjligt. Vår Idrottsfolkhögskola finner du på Bosön vackert belägen på norra Lidingö vid Askrikefjärden, 20 minuter från Stockholms city.

Information och ansökan 
Vi anser att etnisk och kulturell mångfald samt jämn könsfördelning bidrar till verksamhetens utveckling. Därför förespråkar vi mångfald i vår rekryteringsprocess. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Annika Jansson, rektor tfn 070-698 61 75. Fackliga kontaktpersoner är Paul Westergren (Lärarnas Riksförbund), tlf 08-699 66 13 och Marie Hammar (Lärarförbundet) tlf 08-699 66 18. Sista ansökningsdag är den 22 april. Välkommen med din ansökan!

Läs mer om Bosön Idrottsfolkhögskola på www.bosonifhs.se

Ansök här

 

 

 

Uppdaterad: 20 FEB 2017 08:46