Hoppa till sidans innehåll

Samverkanskurser


Behöver du och/eller ditt förbund spetsa kompetensen för att vara väl rustade och förberedda? Har ni kanske behov av skräddarsydd utbildning för just er? Varmt välkomna att kontakta Bosön Idrottsfolkhögskola!   

Bosön Idrottsfolkhögskola erbjuder lärar- och utvecklingskompetenser i specialförbundens tränar- och ledarutbildningar, till stor del kostnadsfritt då statliga folkbildningsmedel täcker undervisningskostnaden. Vi kan skräddarsy utbildningen efter specialförbundens önskemål. Det kan gälla allt från hel kursplanering till inhopp med lärare under ett kursmoment.

Vi har till exempel genomfört utbildningar i samarbete med Basketförbundet, som hade Idrottspsykolog,  Friidrottsförbundet som har haft ämnen som Biomekanik, Anatomi, Fysiologi, Kost och Idrottsskador samt Bågskytteförbundet som arbetade med det Personliga ledarskapet. Exempel på andra ämnen kan vara träningsplanering, snabbhetsträning, stresshantering, mindfullness, ledarskap, massage och hjärt- och lungräddning.

Om du som utbildningsansvarig för ett specialförbund önskar samverka med Bosön Idrottsfolkhögskola, kontakta Pär Svennar på This is a mailto link

 

Uppdaterad: 23 NOV 2018 12:14